Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a făcut toate pregătirile pentru sosirea victimelor accidentului aviatic



Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Dr. Ec. Susca Petru, a anunțat că au fost făcute toate pregătirile necesare pentru tratarea medicilor aflați în avionul care s-a prăbușit în zona Poiana Horea.

La nivelul spitalului nostru au fost realizate toate pregatirile in vederea primirii si acordarii asistentei medicale de urgenta celor sapte victime ale accidentului aviatic.

Unitatea de Primire Urgente (UPU) si serviciile : Anestezie Terapie Intensiva I, Chirurgie generala I, Neurochirurgie, Ortopedie –Traumatologie, Explorari Imagistice si Laborator de urgenta au fost anuntate si mobilizate si se afla in asteptarea pacientilor.

Am asigurat toate resursele umane si materiale pentru preluarea si rezolvarea in conditii optime a cazurilor. De peste trei ore, echipe complexe de medici si cadre medicale asteapta sosirea ranitilor”, transmite Dr. Susca Petru.

Acesta a precizat că mai mulți medici de din serviciul UPU, alături de de mdicul sef UPU-SMURD Adela Golea, s-au deplasat la fața locului pentru a evalua starea victimelor.

Medicul sef UPU-SMURD (Dr. Adela Golea) impreuna cu alti medici din serviciu UPU s-au deplasat catre locul accidentului pentru a evalua cit mai rapid starea victimelor si a pregati interventiile necesare.

Date referitor la starea victimelor vor fi oferite presei de catre medicul sef UPU Dr. Adela Golea, dupa evaluarea complexa a pacientilor si stabilizarea lor”, a mai punctat managerul UPU Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook