Spargere la casa de schimb Shaker de pe strada Bolyai din Cluj Napoca! Butucul de la yala lipsea, dar hotii nu au trecut de usa! - EXCLUSIV / VIDEO si FOTO

Usa de la casa de schimb Shaker, de pe strada Bolyai, din Cluj Napoca, a fost "vizitata" de spargatori. Angajatii au constatat in aceasta dimineata la ora 8.00 ca yala era fortata si butucul lipsea. Casiera a sunat la 112.

 

Casiera, P. Ioana Claudia, a declarat pentru Stiri de Cluj ca a constatat ca usa era fortata in momentul in care a incercat sa intre in casa de schimb. "Am venit la ora 8.00, la serviciu, si am vazut ca butucul de la yala era fortat, nu am intrat si am sunat la 112".

 

Politistii de la Serviciul Criminalistic sunt in acest moment la fata locului si strang probe. Inca nu se stie daca spargatorii au reusit sa patrunda in casa de schimb si daca au disparut bani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (12.00)

 

Politistii s-au chinuit 2 ore sa intre in casa de schimb valutar. Ei nu au reusit sa desfaca yala, care a fost lovita puternic de catre cei care au incercat sa patrunda in unitate.

 

In cele din urma, a fost chemata firma care a montat usa termopan, iar specialistii au reusit sa deblocheze yala.

 

Politistii si proprietarul casei de schimb valutar au verificat interiorul acesteia si au declarat ca spargatorii nu au reusit sa intre si ca probabil "au fost tinuti afara de rezistenta yalei".

Comentarii Facebook