Sambata 3 Decembrie

Spărgători de mașini, prinși de polițiștii clujeni. Furaseră o borsetă cu peste 17.000 de lei


Polițișttii clujeni au depistat, în urma unoi prcheziții, doi spărgători de mașini care au furat o borsetă cu bani, de pe raza municiiului Turda.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza județului Mureș, pentru probarea activității infracționale a doi bărbați”, informeazp IPJ Cluj

Conform oamenilor legii, la data de 27 octombrie a.c., cei doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din județul Mureș, ar fi pătruns prin efracție într-o autoutilitară parcată pe strada Libertății, din Turda, de unde ar fi sustras o borsetă cu încasări, facturi, bonuri etc.

Prin această faptă, societatea care deținea autovehiculul ar fi fost prejudiciată cu circa 17.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum și înscrisuri ce urmează a fi folosite ca probe în cauză. De asemenea, a fost indisponibilizat autoturismul pe care cei doi l-ar fi folosit la săvârșirea faptei.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri.


Comentarii Facebook