Vineri 9 Decembrie

Spărgători de locuințe, reținuți după ce au dat o lovitură în Mănăștur FOTO


Polițiștii clujeni au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe.

Cei doi au fost interceptați în trafic, în Câmpia Turzii, la scurt timp de la comiterea unui furt dintr-o locuință din Cluj-Napoca.

La data de 4 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din Câmpia Turzii și cei din Cluj-Napoca, doi bărbați, de 30 și 37 de ani, din Târgu Mureș și Brăila, bănuiți de furturi din locuințe, au fost identificați și interceptați în trafic, iar ulterior reținuți pentru 24 de ore”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în jurul orei 13:50, în baza cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din Câmpia Turzii, cu sprijinul Biroul Rutier și al Secției 4 Poliției Rurale Câmpia Turzii, cei doi bărbați au fost depistați în trafic, pe raza localității Câmpia Turzii.

În urma percheziției autoturismului cu care se deplasau, au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase, precum: bijuterii, ceasuri, terminale mobile, casete pentru bijuterii, aparatură electronică, recipiente cu parfum, instrumente de spargere.

Conform probatoriului administrat, la data de 4 aprilie a.c., cei doi ar fi pătruns într-o locuință din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bijuterii, ceasuri, parfumuri, cauzând un prejudiciu de circa 2200 de lei.

De asemenea, la data de 22 martie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras bijuterii și bani, cauzând un prejudiciu de circa 7.400 de lei.

În urma depistării celor doi, prejudiciile au fost recuperate.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Cluj-Napoca au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi, urmând a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.


Comentarii Facebook