Sambata 25 Ianuarie

Spărgător de locuințe, reținut de polițiști la Aeroportul Cluj. Furase bijuterii de peste 15.000 lei


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 20 martie a.c., polioţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost identificat şi reţinut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră – Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

În urma prezentării acestuia în faţa magistraţilor Judecătoriei Gherla, faţă de bărbat a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Conform oamenilor legii, bărbatul este bănuit că la data de 30 ianuarie a.c., ar fi părtuns într-o locuinţă de pe starada Plugarilor din municipiul Gherla, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii, cu un prejudiciu estimat de partea vătămată  la suma de 15.000 de lei, recuperat în proporţie de 90 %.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Comentarii Facebook