Duminica 28 Aprilie

Spaima șoselelor! Un tânăr a fost prins la volan, sub influența substanțelor. A doua zi polițiștii l-au găsit iar pe drumuri


Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de polițiști după ce a comis multiple infracțiuni rutiere.

Tânărul a fost oprit pentru prima dată în 8 septembrie, la miezul nopții. În urma verificărilor a fost constatat faptul că autoturismul condus de bărbat avea polița de asigurare obligatorie expirată, fiindu-i reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele mașinii. 

„S-a constatat că autoturismul condus de acesta avea polița de asigurare obligatorie expirată, fiindu-i astfel aplicată o sancțiune contravențională și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și ale plăcuțelor montate pe autoturism”, informează IPJ Cluj.

Mai mult, la testarea cu aparatul drugtest acesta a ieșit pozitiv. 

,,Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ, însă testarea cu aparatul drugtest a semnalat prezența substanțelor interzise, context în care polițiștii l-au condus pe acesta la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Tânărul nu s-a potolit însă, deoarece în ziua următoare pe 9 septembrie, în jurul orei 00:10, polițiștii l-au găsit iar la volan, pe strada Transilvania din Baciu. Bărbatul conducea fără a avea  plăcuțe de înmatriculare. 

„S-a constatat, de asemenea, că dreptul acestuia de a conduce autovehicule era suspendat, urmare depistării în trafic de către polițiștii din Florești, cu o zi în urmă, când s-a dispus și reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, întocmind un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat”, anunță IPJ.


Comentarii Facebook