”Spaima șoselelor” la Cluj! Un tânăr de 19 ani a distrus 9 mașini cu Audi-ul său și aproape a fost linșat de proprietari VIDEO


Un accident rutier spectaculor, soldat cu avarierea a zece mașini, a avut loc azi-noapte, pe strada Clujului, din Gherla, după ce un șofer de 19 ani, din Fizeșu Gherlii, a pierdut controlul volanului.

Potrivit martorilor, soferul de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism Audi A4, avea 140-150 de km/h inainte de producerea accidentului, scrie dejeanul.ro.

Un tânăr de 19 ani din comuna Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj, posesor al permisului de conducere categoria A şi B, cu vechime din 2015, în timp ce conducea autoturismul pe strada Clujului din municipiul Gherla, din direcţia centrul municipiului către staţia PECO, ar fi intrat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa, a intrat pe contrasens, după care a efectuat o  manevra bruscă a volanului, a părăsit banda de mers ieşind în afara părţii carosabile, în parcarea amenajată pe partea stîngă a direcţiei de mers, unde a intrat în coliziune cu 9 autoturisme care se aflau parcate regulamentar”, informează IPJ Cluj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că nu a consumat băuturi alcolice.

Proprietarii mașinilor avariate au auzit bubuiturile puternice și au ieșit pentru a vedea ce s-a întâmplat. Nervoși, aceștia au început să se certe cu tânărul responsabil de accident, pentru a-l trage la răspundere. Părinții adolescentului de 19 ani au sosit și ei la fața locului și nu au reacționat deloc pozitiv la cele întâmplate, fiind nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor pentru a calma spiritele.

Tânârul a fost urcat în mașina poliției și dus la secție pentru a da declarații.




Comentarii Facebook