Soția americanului care a făcut scandal pe Strada Senină din Cluj-Napoca a depus plângere penală. Femeia voia să divorțeze


Noi detalii ies la iveală în cazul americanului de 30 de ani din Cluj, care şi-a sechestrat soţia româncă şi a ameninţat că o omoară. 

Se pare că, cu doar o zi înainte de scandal, femeia de 27 de ani l-a luat din spital, după ce medicii i-au recomandat tratament la domiciliu. Soţia nu mai locuia cu el şi chiar intenţiona să divorţeze, iar ieri a depus plângere la poliţie.

Amintim că, potrivit polițiștilor, individul ar fi devenit violent cu partenera lui. Terorizată, aceasta a strigat după ajutor, iar martorii au sunat la 112. La sosirea trupelor speciale, individul s-a refugiat pe acoperiș. De el s-a apropiat un luptător de la trupele speciale. Dar, până să-l prindă, acoperișul a cedat și cei doi au căzut în pod. Luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmii i-au recuperat pe cei doi din pod. Nimeni nu a fost rănit grav.

După scenele şocante, bărbatul s-a întors la clinica ca de psihiatrie unde a fost internat tot fără voia lui. Părinţii americanului au ajuns în România, însă nu au vrut să dea declaraţii, scrie Observator.

Comentarii Facebook