Sorin Apostu ramane in arest de Craciun! Curtea de Apel a respins cererea de eliberare sub control judiciar VIDEO

 

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Cluj i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar.

 

Sorin Apostu, a fost dus miercuri, in jurul orei 9.00, la Curtea de Apel Cluj, unde magistratii au judecat cererea de eliberare sub control judiciar. Primarul le-a spus judecatorilor Curtii de Apel Cluj ca nu a incercat sa influenteze in nici un fel ancheta inainte de a fi retinut si ca nu i-a cerut niciodata directorului de la RATUC, Liviu Neag, sa semneze contractul cu Aspazia Droniuc.

 

"Ma voi prezenta la toate termenele pentru ca eu sunt primul care sunt interesat sa se afle adevarul", a spus Apostu in fata instantei.

 

De asemenea, primarul suspendat a mai afirmat ca in ziua in care s-a inceput ancheta impotriva lui a pus la dispozitie toate actele necesare si in plus s-a prezentat singur la DNA, fara sa incerce vreodata sa influenteze martorii sau ancheta.

 

ANI il verifica pe Remus Lapusan, dupa scandalul Aspazia - Apostu - RATUC VIDEO

 

Avocatul Gheorghita Mateut a afirmat dupa ce a iesit din sala ca nu exista indicii ca Apostu ar urma sa savarseasca noi infractiuni. Nici ideea ca lasarea in libertate a clientului sau ar duce la influentarea sotiei lui, care este invinuita in dosar, nu este plauzibila, a mai apreciat avocatul.

Dupa deliberari, Curtea de Apel Cluj a anuntat ca respinge cererea primarului. Aceeasi soarta a avut-o si solicitarea omului de afaceri Calin Stoia retinut in acelasi dosar. Ambii vor petrece Craciunul dupa gratii.

 

Calin Stoia ironic la adresa presei: "Nu v-a interesat niciodata adevarul" VIDEO

Comentarii Facebook