Sorin Apostu a ramas dupa gratii din cauza marturiei lui Liviu Neag, seful RATUC Cluj, si a celorlalti martori

 

Curtea de Apel Mures a motivat respingerea cererii de eliberare a lui Sorin Apostu, invocand declaratiile date de martorii prezenti la infatisarea din 14 mai.

Atunci, Curtea i-a audiat pe Liviu Neag, directorul RATUC Cluj, Olga Ionutiu, angajata la firmele lui Calin Stoia, si pe Ioan Popa, informatician la aceleasi firme.

"Analizand continutul declaratiilor date de cei patru martori audiati cu cele date de aceleasi persoane in faza urmaririi penale si cu aspectele rezultate din redarea convorbirilor telefonice purtate intre inculpatii din prezenta cauza cu terti, se constata ca la acest moment procesual este oportuna mentinerea inculpatului in stare de arest preventiv", se arata in motivarea Curtii de Apel Targu Mures.

Judecatoarea Mihaela Cretu a luat in discutie si solicitarea lui Sorin Apostu de a fi eliberat, deoarece intentioneaza sa isi reia activitatea la USAMV Cluj. "Un magister trebuie sa aiba in fata discipolilor sai un comportament mai presus de orice banuiala, aspect care in prezenta cauza nu este indeplinit. Pentru orice elev sau student, profesorul este un exemplu de urmat", a precizat judecatoarea.

Avocatii lui Sorin Apostu au atacat decizia Curtii de Apel Mures la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Liviu Neag l-a infundat pe Apostu la audierile de la Curtea de Apel Mures! Moisin si Laszlo Attila, citati ca martori

Comentarii Facebook