Sorin Apostu a plans la Curtea de Apel Cluj! Vezi ce a declarat FOTO

 

Primarul suspendat Sorin Apostu a plans la Curtea de Apel Cluj in momentul in care a vorbit despre cazul sau.

 

"In ceea ce priveste implicarea mea in viata publica este un capitol incheiat. Viata si sanatatea mea nu sunt lucruri atat de importante (a plans). Sunt direct interesat de aflarea adevarului, dar cu un strigat de disperare va spun: Haideti sa il aflam!", a spus Sorin Apostu.

 

Curtea de Apel Cluj a judecat astazi cererea de eliberare sub control judiciar a primarului Sorin Apostu si a omului de afaceri Calin Stoia, urmand ca decizia sa fie pronuntata in cursul zilei.

 

Tot joi a avut loc si o noua infatisare in procesul in care Sorin Apostu, Monica Apostu, Calin Stoia si Aspazia Droniuc sunt judecati pentru fapte penale. Avocatii lui Sorin Apostu si Calin Stoia au invocat o serie de vicii de procedura si au cerut retrimiterea dosarului la DNA Cluj pentru refacerea cercetarii.

 

Judecatorul Vasile Goja de la Curtea de Apel Cluj a amanat pronuntarea pana in 17 februarie, cand a stabilit un nou termen in acest proces.

 

Avocatii lui Sorin Apostu au cerut retrimiterea dosarului la DNA. Primarul vrea, insa, urgentarea procedurilor pentru a ajunge la judecarea pe fond

Comentarii Facebook