Softul de la clasa pregatitoare si clasa zero nu a functionat cateva ore! Autoritatile s-au balbait


Parintii au fost sfatuiti sa isi inscrie copiii la scoala in clasa pregatitoare zilele viitoare, avand timp sa faca acest lucru pana in 16 martie.

"Eu ma pregatesc sa plec intr-o delegatie si nu stiu nimic", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, Horia Corches.

 

Cu toate acestea, scolile din Cluj au primit o instiintare din partea ISJ Cluj prin care se spune ca softul este blocat si ca trebuie sa astepte instructiuni suplimentare.

 

La numarul telverde 0800816264, parintii primesc recomandari: "V-am recomanda ca azi, fiind ziua cu probleme, sa incercati zilele viitoare, avand timp pana in 16 martie sa faceti inscrierea. Recomandarea mea este sa nu mergeti din prima zi".

Liderul SLIPC Cluj, Lucia Cojocaru, a declarat ca instruirea pentru folosirea noului soft s-a facut abia sambata, 3 martie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 11.20)

 

Reprezentantii ISJ Cluj sustin ca situatia s-a deblocat si ca acum softul functioneaza.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


"Este o problema la aplicatia online nationala si asteptam sa fie remediata. Din moment in moment s-ar putea remedia, a spus informaticianul nostru. Este o aplicatie online in care parintele completeaza o cerere cu numele parintilor, a copilului, a fratilor, dar acum este blocata si nu accepta datele", au anuntat reprezentantii ISJ Cluj, care raspund la numarul telverde.

Comentarii Facebook