Soferul impuscat in Grigorescu a aparat "onoarea" fiicei sale EXCLUSIV


Soferul impuscat duminica, 29 ianuarie, in jurul orei 16.00, pe o strada din cartierul Grigorescu i-a aplicat o corectie fizica celui care a tras in el, sustin surse judiciare.

"Soferul care a fost impuscat, Ioan Moldovan, era in masina cu sotia si cu fiica. In urma cu vreo 2 saptamani, fiica lui a fost hartuita pe strada de R. Luputan, cel care a tras cu pistolul cu gaze. Duminica, in jurul orei 16.00, cand au trecut cu masina pe strada Alexandru Vlahuta, fiica l-a identificat pe cel care a hartuit-o, iar tatal ei a oprit masina si s-a dat jos, aplicandu-i o corectie fizica tanarului", au precizat surse judiciare.

R. Luputan a scos pistolul cu gaze si l-a impuscat pe Ioan Moldovan. "Atacatorul mai avea si un cutit pe langa pistolul, pentru care avea autorizatie, dar aceasta expirase", au mai precizat sursele citate.

R. Luputan a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Cel mai probabil, cererea va fi respinsa pentru ca cel care a tras cu pistolul ar fi fost in legitima aparare, sustine sursele citate.

 

Barbatul care a impuscat un sofer in Grigorescu ar putea fi arestat! "Pistolarul" a tras patru focuri

Comentarii Facebook