Miercuri 17 Aprilie

Șoferul fugar care a ucis o studentă din Cluj-Napoca, în Italia, abandonând-o apoi pe marginea drumului, eliberat după doar 2 zile


Decizie controversată a judecătorului de instrucție în cazul șoferului care a ucis-o pe Diana Zaharie! Tânăra în vârstă de 23, studentă la o universitate din Cluj, a fost găsită fără viață, pe marginea unui drum din regiunea Lazio, Italia. Vineri, după aproape 3 săptămâni de căutări, individul a fost identificat, și-a recunoscut fapta și a fost arestat. Luni dimineață, însă, magistratul a anulat ordonanța de reținere și a redat bărbatului de 44 de ani libertatea.

Potrivit publicației Abruzzo Live, carabinierii de la Compania Cassino și de la stația Sant'Elia Fiumerapido au reușit să-l identifice după aproape trei săptămâni de investigații, grație unor elemente din caroseria mașinii, care au rămas la locul accidentului, dar și a camerelor de supraveghere amplasate de-a lungul șoselei. Mașina, care prezenta încă urme clare ale impactului, a fost confiscată și pusă la dispoziția Parchetului din Cassino. 

Bărbatul de 44 de ani le-a spus polițiștilor că nu a putut evita impactul cu tânăra și a fugit panicat. Nu a explicat de ce nu s-a predat în orele și zilele următoare. Magistratul Emanuele De Franco a stabilit ca acesta să rămână în arest la domiciliu, sub acuzația de crimă rutieră. 

Ieri dimineață, însă, decizia neașteptată a judecătorului de instrucție a anulat arestarea și i-a redat șoferului fugar libertatea, scrie TG24.info. Hotărârea judecătoarei Alessandra Casinelli a venit după o întrunire de consiliu și o cerere de eliberare din partea avocatului inculpatului, Emilio Roncone, scrie Observator. 

Comentarii Facebook