Șoferul dubei care a intrat cu mașina în casa unui clujean a încercat să facă schimb de locuri cu fratele său. Nu voia să fie prins beat la volan


Sâmbătă seara, șoferul unei dube a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în casa unui localnic din Mintiul Gherlii, județul Cluj. Isprava tânărului beat de 25 de ani nu se opreşte însă aici. În speranţa că nu va fi tras la răspundere, tânărul a schimbat locul de la volan cu fratele său şi s-a făcut nevăzut. 

Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iniţial s-a izbit de un stâlp de lemn, iar mai apoi de pereţii unei locuinţe. La scurt timp, la faţa locului a venit o altă maşină condusă de o femeie. Bărbatul s-a dat jos din maşina cu care provocase accidentul, a urcat alături de femeie şi s-a făcut nevăzut, scrie Observator.

Femeia s-a întors la locul accidentului cu un alt bărbat despre care martorii accidentului spun că era fratele şoferului. În cele din urmă, şoferul adevărat a fost identificat de oamenii legii, iar testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentarii Facebook