Șoferul care l-a accidentat mortal pe Radu Țenter, trimis în judecată! Ancheta s-a sucit complet


Șoferul autoturismului marca BMW, care l-a accidentat mortal pe Radu Țenter, în 2019, a fost trimis în judecată, într-o răsturnare spectaculoasă de situație. Nagy Roland va fi judecat pentru ucidere din culpă.

Șoferul a fost trimis în judecată în 27 aprilie 2022. Acesta avea viteză și nu ar fi avut o conduită impecabilă în trafic, deși Țenter traversa prin loc nepermis și fără să se asigure.

Fapta inculpatului N.R., care la data de 03.03.2019, în jurul orelor 18.10, a condus autovehiculul marca BMW, cu nr. de înmatriculare …., din direcţia zona centrală înspre cartierul Mănăștur, şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. …., l-a surprins și accidentat pe numitul ŢENTER RADU CRISTIAN, care în calitate de pieton s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, de la stânga spre dreapta potrivit sensului de deplasare al autovehiculului, prin loc nepermis, nemarcat şi nesemnalizat corespunzător

cu marcaje şi indicatoare cu semnificaţia „Trecere pentru pietoni” şi fără a se asigura în prealabil în mod corespunzător, iar în urma vătămărilor suferite, ŢENTER RADU CRISTIAN a decedat la faţa locului, întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de ucidere din culpă, fapta prev. şi ped. de art 192 alin. (l)şi (2) C.pen”, se arată în rechizitoriu.

** cu mențiunea că deși în rechizitoriu se specifică faptul că Țenter a decedat la locul accidentului, tânărul fusese dus la spital și contectat la aparate până în momentul în care familia a decis ca organele sale să fie folosite pentru transplant”, se arată în rechizitoriul judecătorilor.

Radu, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter, a fost accidentat în 3 martie 2019 de o mașină pe strada Moților.

Tânărul a traversat neregulamentar strada Moţilor, în zona Platinia, când a fost lovit de un șofer. Câteva zile mai târziu, tânărul a murit. 

Comentarii Facebook