Șoferul betonierei filmat pe contrasens în Mănăștur, AMENDAT și cu permisul luat - FOTO

 

Șoferul betonierei, care a circulat pe contrasens în plin trafic, punând în pericol ceilalți participanți la trafic, a fost sancționat.

 

Este un bărbat de 57 de ani din județul Neamț, care a fost citat să se prezinte la Poliție și a fost amendat cu 870 de lei pentru conducerea unui autovehicul pe contrasens. În plus, i-a fost reținut permisul pentru 60 de zile”, a precizat Poliția Cluj.

 

Din imaginile prezentate de Știri de Cluj se vede cum șoferul betonierei circula pe contrasens vineri, 17 noiembrie, pe strada Primăverii, din Mănăștur, evitând în ultimul moment un troleibuz care a încetinit, când a văzut că autovehiculul de mare tonaj era pe contrasens. 

 

Pe strada Primăverii din Mănăștur o betonieră s-a angajat în depășire, aproape să lovească mașinile care circulau regulamentar, urmând apoi ca un troleibuz să-l evite. Din păcate nu i-am reținut numărul de înmatriculare. Doresc să se publice acest video, poate găsim șoferul inconștient să plătească înainte de a genera un carnagiu. Cifa aia are peste 20 de tone, vă dați seama ce s-ar fi putut întâmpla dacă intra frontal în troleibuzul plin cu oameni?”, ne-a relatat Bálint, martor la tot incidentul. 

 

Poliția vrea ca prin mediatizarea acestor cazuri să fie conștienți șoferii că riscă să fie sancționați aspru. Dacă surprindeți cazuri în trafic, le puteți trimite pe adresele office@stiridecluj.com, pe rubrica ”Fii reporter!” sau pe pagina de Facebook a Știri de Cluj. Noi le vom semnala mai departe Poliției. 

 

Vezi AICI imaginile VIDEO.

Comentarii Facebook