Șoferiță șicanată în trafic de un clujean: „P​​unea frâne fără niciun motiv. Șicanează de isteric ce îi!”


Șoferii clujeni sunt tot mai agresivi și nervoși la volan. Haosul din trafic și atitudinea nocivă creează pericole pentru conducătorii auto. O șoferiță din Cluj reclamă că a fost șicanată în trafic de un conducător auto. Femeia a trecut prin momente de panică, când șoferul i-a pus frâne fără niciun motiv și a șicanat-o isteric. 

Clujeanca i-a îndemnat pe alți participanți la trafic să fie foarte atenți când văd mașina acestui individ.

Mare atenție la individ! Pentru că am lăsat un alt șofer să iasă de pe o stradă lăturalnică, s-a băgat în fața mea și din Piața 14 iulie pâna am urcat pe Rosetti, punea frâne fără niciun motiv. Șicanează de isteric ce îi!”, a transmis Anamaria pe un grup de Facebook destinat șoferilor clujeni.

Postarea a stârnit furia internauților, care i-au sugerat femeiii să se adreseze la Poliție. 

Amintim că anul trecut Guvernul a schimbat Codul Rutier, prin ordonanță, fiind introduse sancțiuni dure pentru șoferii care șicanează în trafic, fac manevre periculoase sau au un mod primejdios de a conduce, atât pentru ei, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Nu doar cuantumul unor amenzi a fost majorat, ci și perioada pentru care unii șoferi pot fi lăsați fără dreptul de a conduce. Astfel, în cazul șoferilor care adoptă un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice se propune o amendă prevăzută în clasa a patra de sancțiuni, ce poate fi cuprinsă între 1.305 și 2.900 lei.

bibica.jpg

Comentarii Facebook