Șoferiță șicanată în trafic de un BMW -ist. Îi poate face reclamație la poliție - FOTO și VIDEO


O șoferiță a reclamat că a fost șicanată în trafic de conducătorul auto al unui BMW, care s-a oprit numai când a văzut că este filmat. 

Ieri (luni, 4 octombrie) mă îndreptăm spre ieșirea din Cluj, pe Aurel Vlaicu (tocmai urcasem pe langa pod dinspre Iulius), când șoferul mașinii DJ 15 SUX aflat în spatele meu a început sa claxoneze și sa gesticuleze nervos. Eu mergeam cu aprox. 55 km/h și se pare că îi stăteam în cale, il deranjam, ar fi trebui sa zbor din punctul lui de vedere. Am oprit la stop si am observat ca tot gesticuleza nervos, l-am intrebat prin semne… ce vrea, suntem in localitate si 50 km/h e limita. În fine…m-am trezit ca îmi face semne obscene. Vazand ca e violent si agresiv in trafic am luat telefonul și am început sa filmez, s-a potolit instant. Pornind de la stop, am menținut viteza legală (evident banda 1 ocupată de masini care la stop făceau dr. sau ulterior spre Kaufland, Lidl, Leroy) fapt care l-a enervat iar la culme și cand a reusit sa ma depaseasca s-a băgat brusc în fata mea și a pus frana(moment surprins in poza postata). Eu însă am continuat sa filmez(deși lasasem telefonul jos inițial) și am surprins faza; Realizand ca e filmat a renuntat sa ma mai șicaneze și a accelerat turbat, fără sa știe ce înseamnă “semnalizare”, făcând slalom printre mașini. 

Am început sa filmez în timp ce așteptam la stop (apoi am pasat tel jos) și am continuat cand am văzut ca ma sicaneaza. Imi asum si chiar ma gandesc sa sesizez politia. Nu va obosiți sa ma anuntati de existență gdpr ca nu-s curioasa cand altii imi pun viata in pericol.

*later edit: pentru cei cărora logica le da rateu menționez ca banda 1 era ocupată. Altfel gibonul ar fi decolat demult nu ar fi decăzut ierarhic pe scara șoferilor în spatele unui logan, nu?

Atașat filmulet cu viteza. Nu minciuni”, a explicat șoferița.

Comentarii Facebook