Șoferiță înjurată pe strada Paris, după ce i s-a defectat mașina. Le bate obrazul șoferilor: De ce aveți păreri proaste despre femeile care conduc?


O șoferiță a rămas cu mașina defectă pe strada Paris și nimeni nu a oprit pentru a vedea dacă are nevoie de ajutor. Ba mai mult a fost claxonată și înjurată.

Azi am rămas cu mașina defectă (electromotor) pe strada Paris. Eram în mașină cu un copil. Au trecut pe lângă noi 100 de mașini, jumătate dintre șoferi au claxonat și înjurat. Aș dori să mulțumesc singurului șofer care a oprit și ne-a acordat ajutor. Mă întreb câți dintre cei care au trecut și au văzut mașina pe avarii blocând singura bandă pe sensul de mers s-au gândit la o defecțiune? Probabil cei mai mulți au o părere proastă despre femeile care conduc. Ținând cont de faptul ca toți aveți probabil o mamă, o soție sau o fiică care conduc ar fi greu să aveți puțină înțelegere pentru ele? Oricum eu vă doresc o după amiază frumoasă și drumuri bune”, a reclamat șoferița, pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Astfel de situații din trafic au fost semnalate și de alte șoferițe, în trecut, dar nimic nu s-a schimbat. Puțini mai au răbdare în trafic și se mai gândesc și la ceilalți.

Comentarii Facebook