Șoferii și pietonii s-au certat pe tema blocajului rutier de pe strada Clinicilor: Noroc că metroul și centura sunt gata făcute pe randări!


Clujenii au stat bară la bară pe strada Clinicilor, miercuri dimineața, fără a putea înainta pentru că nu aveau pe unde. Unii plângeau după ”centura promisă Boc”, iar alții acuză că se lucrează în ”ritm de moarte” pe Calea Moților.

Cert este că de la intersecția cu strada Câmpului, până la UPU Cluj oamenii au făcut 12 - 15 minute, pe un drum de maxim 2 minute. Sunt clujeni care cred că șoferii se plâng prea mult și că peste tot în lume este aglomerație. ”În absolut toate marile orașe este așa, fie ca au sau nu centura!”, a scris Sergiu. ”Tu crezi ca cei care fac parte din aglomerație și se plâng p-aici, au ieșit din Cluj să știe cum e și în alte orașe mari? Te lupți cu morile de vânt”, a spus și Alex. ”Da, ai dreptate! Clujul este un oraș vechi cu străzi înguste, fără posibilități de lărgire, asta e! Cei care nu sunt multumiti cu Clujul, sunt multe orașe care sunt mai bune, drum bun!”, a spus și Gönczi.

Un șofer nemulțumit de replici, le-a transmis: ”După câte autorizații de blocuri se oferă și s-au oferit, în locuri și așa sufocate de alte blocuri cred, ca avem dreptul să ne plângem.

Centuri nu… Centrul azi-mâine e tot doar pietonal (da, sunt ieșit în lume și am văzut ca acesta e trendul, dar diferența este că acele țări au: autostrăzi, centuri, metrou; pe când noi toate le avem pe o randare și ne imaginăm ca în 20 de ani se vor executa.

Am făcut la ora 8 astăzi, de la Big Belly la urgențe: 12 minute. Pe Calea Mănăștur se lucrează în ritm de moarte, adică vine apocalipsa și strada aceea e la fel de un an.

Deci … încă o dată, când tu te lauzi ca esti oraș de 5 stele , dar oferi supă la plic la meniu, reclama e cam falsă.

Până una alta, noi să fim sănătoși ca metroul și centura sunt pe randări gata făcute. Să sperăm că nu se găsesc ceva furnici antice să oprească lucrările și peste tot să fie numai santiere. Zile bune și nervi de fier”, le-a transmis Paul, celor care au preluat discursul municipalității și dau vina pe șoferi pentru aglomerație, nu pe faptul că de 20 de ani Emil Boc nu a fost în stare să facă o centură.

Comentarii Facebook