Șofer tupeist, tras pe dreapta de polițiștii clujeni. A încercat să scape arătându-le un permis fals


Polițiștii clujeni au depistat, zilele trecute, un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 17:45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Turda”, informează IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acest autoturism nu are drept de circulație în România. De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru niciun tip de vehicule, iar permisul prezentat ar fi fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook