Șofer RUPT de beat, prins de polițiștii clujeni! Ce au aflat când l-au găsit lângă o mașină avariată



Polițiștii clujeni au depistat, luni seară, un bărbat care s-a urcat la volan în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat, pe raza localității Ciucea, un bărbat, de 23 de ani, din comuna Negreni, în stare vădită de ebrietate, lângă un autoturism cu avarii”, informează IPJ Cluj.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul fusese implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook