Șofer, reținut de polițiștii clujeni. Circula cu o mașină neînmatriculată și avea permisul suspendat


Un șofer a fost prins  de polițiști în timp ce circula într-o mașină neînmatriculată și  fără a avea permis de conducere valid, într-o localitate din Cluj.

,,La data de 14 martie a.c., în jurul orei 02.10, polițiștii din cadrul Poliției oraș Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 42 de ani, din comuna Ciucea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.”, a transmis IPJ Cluj.

În fapt, la aceeași dată, echipajul de poliție l-a oprit pe acesta pentru verificări, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Ciucea.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculul figura ca fiind neînmatriculat.

În baza aspectelor constatate, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, fiind condus la un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul nînmatriculat.


Comentarii Facebook