Șofer reținut de polițiști după ce a cauzat un accident cu victimă, în Grigorescu. Era beat la volan și a fugit de la fața locului



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care a provocat un accident rutier soldat cu avarierea a două vehicule şi rănirea unei persoane.

În fapt, în jurul orei 00:00, un conducător auto care circula pe strada Donath, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autovehiculul care îl preceda. În urma impactului, a fost rănit uşor un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, conducător al primului autovehicul.

Celălalt şofer a plecat de la faţa locului, fără încuviinţarea poliţiştilor. Acesta a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca. În urma depistării şi testării cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat, la data de 9 iulie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook