Șofer ”pericol public” prins de polițiștii clujeni. Era beat la volan, fără permis și conducea o mașină neînmatriculată


Polițiștii clujeni au depistat, sâmbătă dimineață, un bărbat care s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu deținea un permis de conducere și se afla sub influenâa băuturilor alcoolice.

”La data de 1 august a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au depistat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, în timp ce se deplasa pe DC 105, în localitatea Călăţele Pădure, fără a deţine permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu era înmatriculat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare aplicate, aparțineau unui alt autovehicul.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.



Comentarii Facebook