Șofer INCONȘTIENT, prins de polițiștii clujeni după ce a făcut accident. S-a urcat beat la volan și cu permisul expirat



Polițiștii clujeni au depistat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, după ce acesta a cauzat un accident rutier.

În jurul orei 02:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Jucu, judeţul Cluj, care a fost implicat într-un eveniment rutier”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legiiânarul conducea autovehiculul pe DN1C-E576, în localitatea Iclod, judeţul Cluj, iar pe fondul oboselii şi a consumului de băuturi alcoolice acesta a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unui imobil pe sensul de mers Dej - Cluj-Napoca.

Poliţiştii au realizat testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei. De asemenea, șoferul avea permisul de conducere suspendat.

ÎBărbatul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook