Șofer încătușat în fața magazinul DM, de pe Moților. Cinci polițiști s-au ”luptat” cu el pentru a-l duce la arest - VIDEO


Un șofer băut a fost încătușat marți seara, 26 martie, în fața magazinului DM, de pe Calea Moților, după ce a intrat în intersecție pe culoarea roșie și a încercat să meargă pe interzis, spre Memorandumului. 

Martorii spun că șoferul a fost extrem de agresiv și a încercat să meargă pe linia dedicată mijloacelor de transport în comun.

Poliția locală a sosit repede la locul incidentului, șoferul a fost testat și s-a dovedit că era beat. Intervenția oamenilor legii a fost extrem de promptă. 

Cinci polițiști au ajuns la locul incidentului si s-au ”luptat” cu șoferul din BMW.

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.15, efectivele din cadrul Poliției Locale au oprit un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Florești, pe strada Calea Moților înspre zona centrală.

În fapt, la intersecția cu strada Petru Maior, conducătorul auto nu ar fi respectat semnificația indicatorului ʻʻAcces interzis’’, fapt pentru care a fost oprit. 

Echipajul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca l-a testat cu aparatul etilotest, bărbatului rezultându-i o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul avea permisul suspendat. El s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

collage.jpg

Comentarii Facebook