Șofer drogat și fără permis pe strada Aurel Vlaicu. Mulți se plâng că poliția e prea strictă în a reține pe 24 de ore aceste cazuri


Un șofer a fost reținut pe loc, pentru 24 de ore, după ce a fost prins drogat și fără permis, pe strada Aurel Vlaicu.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost depistat de polițiști la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, în timpul deplasării cu un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, iar verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma rezultatului pozitiv indicat de aparatul drugtest, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Cel în cauză a fost prezentat în fața instanței, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Deja măsura reținerii pe 24 de ore este standard la Cluj, în cazul celor surprinși drogați la volan sau cu alcoolemie peste 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Aceștia sunt nemulțumiți pentru că sunt duși în arest în județele învecinate, pentru că arestul din Cluj este în renovare.

Poliția ia măsura reținerii pe 24 de ore pentru a transmite un mesaj. 

Comentarii Facebook