Șofer de troleibuz din Cluj-Napoca de nota zece! De asta în Ardeal e altfel - FOTO


Un șofer de troleibuz din Cluj-Napoca a demonstrat încă o dată că în capitala Ardealului lucrurile stau altfel. Chiar dacă încă sunt probleme, gesturile mici sunt dovada că suntem oameni și ne ajutăm.

Vasile Rusu, șoferul troleibuzului 5, care leagă Gara de Aeroport, a făcut un gest, care la prima vedere a rămas neobservat celor din mijlocul de transport în comun. Obișnuit să observ lucruri, eu am fost atent.

Aproape de biserica Sf. Petru, din Mărăști, în fața Colegiului Tehnic de Costrucții Anghel Saligny, șoferul a oprit discret troleibuzul, s-a dat jos și a recuperat un obiect de pe stradă. Când a urcat în troleibuz, domnul Vasile avea în mână un telefon. 

El și-a văzut mai departe de drum. La întoarcere de la Aeroportul Cluj, troleibuzul a oprit în stația de la Compania de Apă Cluj, deci vis-a-vis de locul unde a fost găsit telefonul, iar o tânără blondă, îmbrăcată în ținută office s-a oprit la cabina șoferului și a plecat cu telefonul recuperat, cu 20 de minute mai devreme din stradă. Șoferul Vasiele Rusu vorbise între timp cu proprietara aparatului și au convenit să se întâlnească. Totul s-a rezolvat rapid și în tăcere, cu un sincer mulțumesc din partea tinerei!

Gestul poate părea mărunt, dar este unul de normalitate și arată că la Cluj oamenii se ajută. 

Felicitări șoferului CTP Cluj!

Comentarii Facebook