Șofer de TIR din Polonia cercetat de polițiștii după ce a lovit mortal un pieton clujean și a fugit de la fața locului. A fost prins la vamă



Polițiștii clujeni cercetează un conducător auto pentru săvârșirea infracţiunilor de “ucidere din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului”.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea directă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu sprijinul reprezentanţilor Inspectoratului General al Poliției de Frontiră, Punctul de Trecere a Frontierei Borş, au identificat şi examinat ansamblul de vehicule format din autotractor şi semiremorca, condus de un cetăţean polonez, de 34 ani care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier pe raza județului Cluj”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la 2 februarie, în jurul orei 23:30 pe DN1F E81, pe raza comunei Gârbău, județul Cluj, ansamblul de vehicule identificat ar fi accidentat mortal un bărbat, de 60 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, care în calitate de pieton, se deplasa pe DN 1F E81, cadavrul pietonului fiind găsit în sanţul aferent sensului de mers ascendent.

Totuși, șoferul susține că a oprit la faţa locului după impact, dar nu şi-a putut da seama ce a lovit, părăsind locul accidentului şi continuându-şi deplasarea pe DN 1F, spre municipiul Zalău, județul Sălaj.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ucidere din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook