Șofer de la florăria Magnolia, acuzat de ”mitocănie urbană”. VEZI cum se contrează în trafic cu un alt șofer - VIDEO

 

Un șofer de la florăria Magnolia a fost filmat în trafic în timp ce, ca un leu în cușcă, forțează banda, taie calea pentru a câștiga câțiva metri și secunde în trafic. 

 

Se da o masina de firma inscriptionata ”Floraria Magnolia” si un sofer cu tupeu sau mai mult inconstient as spune. Faptul ca te descurci in trafic, nu semnalizezi sau tai fata altora, nu ma deranjeaza prea mult, o faci doar pe permisul tau, dar cand incerci sa-mi tai fata o data, de doua ori si de trei ori, atunci devine ceva personal. BN40 MAG

 

Ironia sortii face sa-mi iasa in cale din nou doar la doua zile distanta, ca m-a vazut sau nu asta nu stiu cert este ca circuland legal l-am pierdut  ….el ….acelasi stil de condus haotic miserupist si nesimtit”, a scris cel care a realizat filmarea și a postat-o pe trafictube.ro.

 

Din partea mea ai minus, daca el e ‘meserias’ asta nu inseamna ca trebuie sa te ambitionezi. Ambitia de a trece primul mi se pare o copilarie care poate produce accidente (plus un consum mare de motorina/benzina fara rost)”, a scris cineva.

 

Altcineva i-a transmis șoferului de la Magnolia: ”Unii nu stiu cand trebuie sa renunte  Poate vor realiza asta numai cand vor produce un accident, dar atunci de obicei mai au de suferit si altii care sunt nevinovati”.


Comentarii Facebook