Miercuri 24 Aprilie

Șofer de 50 de ani, prins RUPT de beat la volan, după ce a cauzat un accident la Apahida


Polițiștii clujeni au fost sesizați, duminică seară, privind un accident rutier soldat cu pagube materiale, existând suspiciunea că șoferul vinovat ar fi fost beat.

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 18.45, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida - Postul de Poliţie Comunal  Feleacu au intervenit la un eveniment rutier, produs pe raza localităţii Dezmir, comuna Apahida, eveniment în urma căruia au rezultat numai pagube materiale, însă exista suspiciunea că cel care  se afla la volan în momentul producerii evenimentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a părăsit locul evenimentului”, anunță IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a fost identificată persoana care a condus autoturismul, acesta fiind un bărbat de 50 de ani din comuna Apahida, judeţul Cluj. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substante, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Comentarii Facebook