Duminica 28 Aprilie

Șofer confuz, prins pe Calea Turzii cu 135 km/h. Șoselele sunt tot mai periculoase


Un șofer care a ieșit pozitiv la testul de droguri a fost depistat de polițiști pe Calea Turzii. Acesta a fost oprit luni seara, în jurul orei 23.55, pentru că circula ca un nebun.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj l-a legitimat pe tânărul de 28 de ani, din comuna Iara, după ce radarul l-a înregistrat cu viteza de 135 km/h.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, tânărul fiind totodată sancționat contravențional pentru depășirea limitei legale de viteză, neportul centurii de siguranță și lipsa documentelor prevăzute de lege, cu amendă în valoare totală de 2.465 de lei.

De asemenea, dreptul acestuia de a conduce autovehicule a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

Comentarii Facebook