Șofer clujean găsit rupt de beat în bar, după ce a cauzat un accident



Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 12.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Dezmir, pe strada Crișeni, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un autovehicul, iar în urma evenimentului a fost rupt un stâlp de energie electrică.”, informează IPJ Cluj.


La fața locului, s-a constatat că autoutilitara care a fost implicată în accident este avariată pe partea dreaptă și a fost acroșat și distrus un stâlp de energie electrică.


Polițiștii nu l-au găsit pe conducătorul auto la fața locului, însă, în urma investigațiilor efectuate, șoferul a fost depistat într-un bar din apropiere. A fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentrație de 1,39 mg/l alcool în aerul expirat.


Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din Dezmir, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.


Comentarii Facebook