Șofer clujean deranjat că cei mici se joacă pe lângă mașini: Să nu se ”strecoare”, pentru că zgârie mașinile - FOTO


Copiii din ziua de azi nu mai prea au locuri unde să se joace, ca pe vremea părinților. Înainte, mult blamatul regim comunist a prevăzut la fiecare bloc un spațiu de joacă generos, unde copii se puteau juca. Este drept că nici nu erau atât de multe mașini.

Ei bine, acum, ”pădurea” de blocuri ridicată de dezvoltatori nu a lăsat loc pentru zone de agrement, astfel că apar conflicte. 

Dragi părinți,

Nu vreau sa fac shaming, motiv pentru care nici nu voi numi pe cineva în particular, dar va rog insistent sa discutați cu copiii vostri ca atunci cand merg cu bicicleta, sa nu se "strecoare" printre mașinile parcate, sau printre mașini si balustrada / bloc pentru ca le vor zgaria si mă gandesc ca nici unuia dintre noi nu ne lipsește asta. Este loc suficient pe platforma pentru a face ture nestingheriti.

În plus, în cazul de fata, rezultatul putea fi și mai costisitor, pentru ca un incarcator original trece de 800€ la reprezentanta iar inlocuirea unui port de încărcare pe masina, cu manopera aferentă, îmi imaginez că va trece de 1000€. Cred ca nimeni nu vrea sa isi dea banii de concediu pe o clipa de neatentie. Iar cu flota de Dacia Spring ce a apărut prin Cluj și chiar și la noi pe strada, mă aștept ca situațiile acestea sa fie tot mai frecvente. Va rog sa dam cu toții dovada de responsabilitate”, a transmis un locatar de pe strada Edgar Quinet.

337419506_1858016844570921_8580767432422610589_n.jpg

Comentarii Facebook