Miercuri 27 Ianuarie

Șofer clujean, arestat de polițiști. S-a urcat beat la volan și lovit mortal un pietonUn șofer clujean a fost arestat preventiv de polițiștii clujeni, după ce a cauzat un accident mortal, sâmbătă dimineață, pe raza localității clujene Borșa.

Conform polițiștilor, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 141, prin localitatea Borșa, ar fi surprins şi accidentat un pieton care, în momentul impactului, s-ar fi aflat pe partea carosabilă.

Pietonul, un bărbat de 23 de ani, din comuna Borşa, a decedat în urma impactului.

La fața locului nu a fost găsit autovehiculul implicat în accident, conducătorul auto fiind identificat, ulterior, în persoana unui bărbat, de 26 de ani, din comuna Borşa, județul Cluj, care s-a prezentat la sediul unității de poliție.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că se afla sub influența alcoolului. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

.

Comentarii Facebook