Șofer Bolt filmat la Cluj când lua un telefon căzut pe stradă. Acum refuză să-l returneze - VIDEO


UPDATE : 20:30 - Telefonul a fost recuperat datorită bunului simt de care a dat dovada proprietarul mașinii, care intr-un timp foarte scurt a recuperat telefonul și mi l-a înapoiat . Între timp am aflat și cine este șoferul , unde sta , câți ani are , și cât poarta la papuc . Am sa atașez o poza cu el , ca na’ dacă tot a vrut sa fie cunoscut , sa-l facem cunoscut . Multumesc frumos proprietarului mașinii si celor care mi-au oferit informații despre individ ! Așa arată un hoț prost ! Joac-o pe asta , prietene !”, a adăugat pe Facebook, fiul femeii, ulterior primei postări, cea de mai jos.

------------------

Un șofer Bolt a fost surprins de o cameră de supraveghere când lua de pe stradă un telefon căzut unei femei cu câteva secunde mai devreme.

Deși a fost filmat, șoferul refuză să returneze bunul.

Dacă îl cunoaște cineva, mi-ar fi de folos orice informație. Se numește Ciprian și, in data de 9 Octombrie 2019, și-a însușit un bun care nu ii aparține (telefonul mamei mele) care ii căzuse înainte cu câteva secunde. Am reușit sa dau de el, dar refuza sa îl înapoieze spunând ca dacă l-a găsit e al lui. M-a și certat puțin pentru ca am avut curaj sa îl caut și sa ii cer telefonul. Un share ar fi de mare ajutor. APELAȚI CU ÎNCREDERE LA BOLT”, a relatat fiul femeii.

Comentarii Facebook