Joi 13 Mai

Șofer bistrițean, reținut de polițiști la Cluj. Era beat la volan, avea permisul suspendat și a făcut accident


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care s-a urcat la volanul unui autoturism deși avea permisul suspendat și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Mai exact, în jurul orei 11.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din localitatea Beclean, județul Bistrița - Năsăud, care se deplasa pe strada Tauțiului, din comuna Florești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

S-a constatat faptul că, în cursul aceleiași zile, bărbatul de 33 de ani a fost implicat într-un accident rutier pe raza aceleiași comune, eveniment din care au rezultat pagube materiale. 

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, ulterior refuzând testarea.

Totodată, s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

Comentarii Facebook