Șofer beat la volan, fugărit și încătușat de polițiștii clujeni după ce a cauzat un accident. A ”aterizat” cu mașina într-un câmp


Polițiștii clujeni au avut parte de o urmărire în trafic, marți seară, pentru a prinde un șofer beat la volan, care a  cauzat un accident rutier.

”La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii rutieri au identificat autoturismul în cauză, au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. 

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran. Conducătorul auto nu a respectat indicațiile agentului de poliție, acesta refuzând să coboare din autovehicul, motiv pentru care, polițistul a procedat la somarea bărbatului, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical. 

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști. 

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 52 de ani și este din municipiul Turda.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook