Șofer beat arestat în Florești! ”Eu am fost la volan?” / Martor: ”Sunt martori, mă nesimțitule!” - VIDEO

 

UPDATE

 

Polițiștii rutieri au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto aflat sub influența alcoolului, care a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a patru vehicule.

 

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 17:00, pe DN1 E60, în comuna Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a patru autovehicule.

 

Conform primelor verificări, un tânăr, în vârstă 22 de ani, din Gilău, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, pe raza localității Florești, pe prima bandă de circulație, dinspre Gilău înspre Cluj-Napoca, ar fi schimbat banda de circulație fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat, de 38 ani, din Cluj-Napoca.

 

În urma coliziunii, conducătorul auto în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu gardul unui imobil ce mărginește drumul  național și cu o conductă de gaz.

 

Ulterior, tânărul s-a pus în mișcare printr-o manevră de mers înapoi, intrând în impact cu două autoturisme de pe DN1 E60.

 

Fiind testat cu aparatul etilotest,  s-a stabilit că acesta avea o concentrație de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, unde a refuzat să se supună recoltării.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unui bărbat, de 46 de ani, din Gilău, pasager în autovehiculul condus de tânărul aflat sub influența alcoolului.

 

În urma reținerii pentru 24 de ore, conducătorul auto a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de acesta”, precizează Poliția Cluj.

---------------- 

Un șofer beat care a lovit o persoană a fost încătușat de polițiști. 

 

Accident grav cu victima, sâmbătă, in Floresti, județul Cluj. Conducatorul auto fiind in stare de ebrietate!!”, a relatat un martor.



Video: Paslariu Ovidiu / Facebook

Comentarii Facebook