Situația dramatică a cățelușei abuzate sexual la Cluj: O asociație încearcă să o salveze VIDEO


Un caz revoltător a ieșit la suprafață, miercuri, la Cluj, unde un bărbat din comuna Luna este acuzat că ar fi întreținut relaâii sexuale cu o cățelușă pe care o deținea.

În urma sesizărilor, la data de 4 februarie  autoritățile au dispus printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat. 

Totuși, apoi, patrupedul a fost preluat și transportat într-un țarc dezafectat de lângă Turda, fiind ținut în frig, susține o asociație pentru protecția animalelor.


Între timp, cei de la Asocțiația Kola Kariola au reușit să transporte cățelușa abuzată sexual la un cabinet veterinar privat, unde să i se asigure condiții decente și hrană. De asemenea, asociația a luat legătura cu directorul DSVSA Cluj și cu restul autorităților competente pentru a putea prelua în grijă animalul.

Eu vreau, Dr Ciobanu vrea, Directorul Dsvsa Cluj vrea si dupa cum vedeti si catelusa vrea. Nu-mi ramane decat sa astept cu sufletul la gura raspunsul procurorului de caz, cel care hotaraste unde ajunge catelusa.

Acum este in adapostul privat al dr Ciobanu. M-am asigurat ca nu mai sta in cusca, ca are apa si mancare. I-am oferit o scurta portie de mangaiere si i-am promis ca voi face tot ce-mi sta in putere sa ajunga in grija mea!

Domnii politisti si procurori cred ca ar trebui sa-mi ia in seama cererea pentru ca inclusiv dr Ciobanu le-a comunicat organelor de ancheta faptul ca nu poate asigura catelusei ingrijirea adecvata.

I-as ruga si pe ceilalti reprezentanti ai asociatiilor care si-au aratat intentia sa preia catelusa prin cereri catre dsv, sa renunte, mai mult au incurcat lucrurile decat sa le rezolve si in plus de asta nu prea i-am vazut pana astazi! Nici pe la dsv, nici pe la dsv, zoo, parchet, catelusa...or fi la psihopat la poarta sa se ocupe si de situatia lui....”, transmit cei de la Kola Kariola.


Comentarii Facebook