Miercuri 24 Aprilie

Situaţia aeroporturilor din România, dezbătută la Cluj-Napoca


Consilierul ministrului Transporturilor, Antonel Tănase, a fost prezent, joi, la Cluj-Napoca, unde a vorbit depsre situaţia aeroporturilor din România.

Ministerul Trasporturilor împreună cu aeroporturile pun la cale o strategie de atragere a fondurilor europene privind dezvoltarea infrastructurii aeroportuale.

"Avem 16 aeroporturi de interes în România care să aplice o strategie prin care să îşi împartă bugetul pe viitorul program de finanţare în 2014-2020 de partea Uniunii Europene. Ministerul are tot interesul să atragă cât mai mulţi bani în România şi să ajute aeroporturile să se dezvolte. În ceea ce priveşte aeroporturile, toţi banii au fost accesaţi şi sunt utilizaţi. În ceea ce priveşte alte programe în zona rutieră sau în zona căii ferate sunt nişte întârzieri datorate în principal procedurii de achiziţie publică, dar eu sunt încrezător că aceste lucruri le vom depăşi", a declarat Antonel Tănase 

 
Antonel Tănasea a fost prezent la Cluj-Napoca cu ocazia celei de-a 20-a Adunare Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România. La evenimentu au mai participat şi primarul Emil Boc şi preşedintele CJ Cluj Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook