Sinucidere într-o localitate clujeană! Un bărbat și-a pus capăt zilelor cu substanțe otrăvitoare VIDEO


Un bărbat de 48 de ani din localitatea Unguraș și-a pus capăt zilelor joi noaptea, după ce a băut o jumătate de litru de substanță pentru stropit plantele.

Mama acestuia a intrat la banuieli cand a vazut ca timpul trece si fiul ei nu se mai intoarce din gradina, astfel incat a rugat un vecin sa mearga sa il caute. L-a gasit intins la pamant, inconstient. Au sunat imediat la 112, iar pana ca ambulanta sa ajunga la Unguras, l-au urcat intr-o masina si au pornit cu el spre Dej, potrivit dejeanul.ro.

La jumatatea drumului s-au intalnit cu ambulanta, iar barbatul a fost preluat de autosanitara si transportat la spital. Medicii au inceput in scurt timp manevrele de resuscitare, însă nu au mai putut să-l salveze.

Sotia barbatului lucreaza la Cluj-Napoca si mergea acasa doar la final de saptamana. A fost chemata de rude la spital, unde a suferit un soc si a avut nevoie de calmante.

Cei doi au impreuna doi copii, stabiliti in Ungaria. Vecinii spun ca barbatul era unul gospodar si avea o situatie materiala buna, acestia neputand sa isi explice gestul sau.



Comentarii Facebook