Sindicatul de la Aeroportul Cluj intervine în ”războiul” schimbării ”peste noapte” a lui David Ciceo

 

Sindicatul Aeroportului Internațional Cluj susține că proiectul de hotărâre prin care s-a votat schimbarea Consiliului de Administrație al Aeroportului s-a făcut încălcându-se legea. 

 

La o zi după ce președintele CJ Cluj (n.red. Alin Tișe) felicita întregul colectiv al aeroportului pentru rezultatele deosebite obținute, zi în care s-a înregistrat pasagerul cu numărul 2.000.000 pe acest an, se promovează un proiect de hotărâre privind schimbarea consiliului de administrație, proiect care s-a publicat în aceeași zi în care urma să se desfășoare ședința consiliului. 

 

Astfel s-au încălcat atât prevederile legale cât și cele ale Regulamentului de funcționare a CJ Cluj privind realizarea procedurilor de aducere la cunoștință publică a proiectelor de hotărâre al CJ, care trebuiau publicate pe site-ul propriu cu 5 zile înainte de ședință.

 

S-au încălcat prevederile art. 4 din OUG nr. 109/2011 potrivit cărora, autoritatea publică tutelară nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a instituției”, se arată în comunicatul semnat de Ene Gabriel, președintele Sindicatului Independent al AIAIC.

 

 

Comentarii Facebook