Sindicaliștii de la Aeroportul Cluj protestează în fața Prefecturii Cluj - FOTO


Sindicaliștii de la Aeroportul Cluj protestează în fața Prefecturii Cluj, cerând prefectului Aurel Cherecheș să intervină în războiul cu noul Consiliu de Administrație.

Aeroportul Cluj nu are buget de 5 luni și nu poate face investiții și nici nu se poate vorbi despre majorările salariale cerute de angajați. Aceștia protestează de aproape 2 săptămâni și cer ca lucrurile să revină la normal și atacul asupra Aeroportului Cluj să înceteze.

Sidicaliștii acuză noul Consiliu de Administrație al Aeroportului Cluj, condus de Valentin Grigoriu, că vrea să dea afară din angajați. ”A fost o ședință de CA înregistrată oficial la solicitarea membrilor CA, iar colegii nostri au extras exact partea în care domnul (președintele Consiliului de Administrație, Valentin Grigoriu) spune ”Nu v-ați gândit la varianta de a angaja mai competenți și mai puțini oameni”. Nu știm de unde și-a făcut o părere despre competența noastră. Noi facem pregătirea personalului la standarde europene. În al doilea rând nu știu de unde a concluzionat că suntem prea mulți. Se știu bugetele de la Kogăniceanu și de la Timișoara, care sunt mult sub Aeroportul Cluj ca dezvoltare, număr de curse și pasageri. Aeroportul Kogălniceanu - Constanța are previzionat în 2019 un număr de angajați de 290, în condițiile unui trafic pe un trimestru întreg cât două zile la Cluj”, a mai spus Liana Tătar, vicepreședinte interimar Sindicatul din cadrul Aeroportului Cluj, la protestul care a avut loc zilele trecute în fața Primăriei Cluj.

Oamenii îi cer primarului Emil Boc, liderul de fapt al PNL Cluj, să intervină și să îl determine Consiliul Județean Cluj, să nu distrugă Aeroportul, regie subordonată forului județean.  

Comentarii Facebook