Șicanare în trafic lângă podul IRA! Taximetristul și-a piedut cumpătul - VIDEO

 

Un taximetrist a fost la un pas să scoată un șofer de pe șosea, la intrare pe podul IRA, din cauza unor divergențe în trafic. 

 

Șoferul în cauză a oprit la semafor pe banda 1, în timp ce era verde intermitent pentru a vira la dreapta. Taximetristul care aflat în spate a dat frâu liber înjurăturilor și amenințărilor, înfuriat de faptul că șoferul aștepta verde pentru a merge înainte și el nu poate vira dreapta. 

 

Când semaforul a permis deplasarea înainte, drumul a continuat, dar taximetristul și-a adus aminte că trebuie să îi dea o lecție șoferului și a urmat o șicanare în trafic, uitând dă voia cu tot dinadinsul să schimbe direcția de deplasare. 

 

Nu prea se-ntampla asa ceva acolo. Oamenii inteleg regulile de circulatie si sunt in general civilizati.

 

Daca erau numai niste maimutareli si claxoane as fi zis ca e doar un prost căruia ii place sa faca spectacol. Insa daca pe urma se ia dupa tine, te depaseste la foarte mica distanta, te injura prin geamul deschis si abia apoi isi aminteste ca de fapt voia la dreapta inseamna c-a trecut la nivelul urmator de taranisme rutiere”, explică cel care a filmat pe Trafic Tube.

Comentarii Facebook