Sambata 26 Octombrie

Și-a tăiat cauciucul într-o groapă din Observator. Reacția clujeanului este hilară: „Las revolutu mai jos să sponsorizeze Boc”


Indiferent cât de gravă este situația, clujenii nu își pierd simțul umorului, făcând constant haz de necaz, chiar dacă se află într-o situație neplăcută. 

Spre exemplu, un șofer din Cluj a postat o imagine pe un grup destinat șoferilor clujeni, cu anvelopa mașinii tăiată în urma unui incident neașteptat. 

Mai exact, clujeanul a spus că a dat într-o groapă în sensul giratoriu din Observator și a făcut pană. Cu toate acestea, clujeanul nu și-a pierdut simțul umorului, adăugând că își va lăsa contul de Revolut pentru ca Emil Boc să-i plătească stricăciunea. 

După primii stropi de ploaie a început să se spele asfaltul electoral. Groapă sens giratoriu observatorului-lunii. Las revolutu mai jos să sponsorizeze Boc cu 2 cauciucuri și o jantă.”, a fost descrierea clujeanului la poza postată. 

De asemenea, internauții nu au stat degeaba și au venit imediat în comentarii pentru a-și da cu părerea despre incident. 

„E tăiat doar în partea de sus cauciucul ,deci mai merge încă”, a scris un clujean. 

Dar ce ai avut cu groapa??? Era acolo cu ce ți-a greșit”, a adăugat altul. 

Poți fii despăgubit de către primărie, trebuie doar să mergi să întrebi la primărie ce trebuie făcut”, i-a adus la cunoștință un clujean. 

Comentarii Facebook