Si-a strans victima de gat pana a lesinat si i-a furat tot din casa si masina din parcare

Un barbat de 23 de ani din Tulcea a atacat, in data de 4 august, o clujeanca si i-a furat mai multe bunuri din locuinta si masina din parcare. Tanarul a fost arestat pentru 29 de zile.

 

Potrivit anchetatorilor, tanarul Ungureanu Robert a intrat in locuinta femeii pe care o cunostea si a tacat-o. Politistii spun ca femeia a fost stransa de gat cu mainile, iar apoi, dupa ce victima a cazut inconstienta, i-a infasurat in jurul gatului o esarfa si i-a acoperit capul cu un cearsaf.

 

Profitand de starea de inconstienta a victimei, tanarul i-a furat femeii lantisorul, cerceii, verigheta si portmoneul cu bani. Din casa a mai sustras un calculator, un aparat foto, telefonul mobil, cheile de la apartament si de la masina. Cand a iesit din casa, tanarul a rupt cheia in yala, iar din parcare a furat automobilul femii, un Citroen.

 

Potrivit anchetatorilor, tanarul s-a urcat la volanul masinii si a condus, desi nu are permis. Procurorii sustin ca Ungureanu Robert este recidivist, el mai fiind cercetat si pentru savarsirea altor infractiuni de furt si talharie.

 

Agresiunea a avut loc in 4 august, in jurul orei 19.30, iar barbatul a fost retinut in 9 august.

 

Magistratii de la Judecatoria Cluj-Napoca au dispus arestarea tanarului pentru 29 de zile.

Comentarii Facebook