Și-a ”rupt” bolidul într-o groapă uriașă din Buna Ziua: ”Unde vă credeți în Las Vegas sau Miami?” - FOTO


Un clujean a postat fotografiui cu mașina lui avariată într-o groapă uriașă de pe strada Trifoiului. Audi -ul a lovit groapa cu roata și rezultatul se vede în fotografii.

Culmea, tot șoferul a fost cel atacat și criticat pentru că are mașină de ”fițe”.

Cine te pune sa ai jenti pe 18 sau 19 cu gume 225/ 45 sau 40! Pune si tu jante de 15 sau 16 cu gume normale pe ele! Mai lasati dracului fitele astea cu masini smechere! Apropo! Trage si tu o fuga pana la New York sa vezi tu acolo gropi, in tot statul sunt varza soselele! Peste tot sunt petecite!

Despre ce vorbim??? Vorbim despre faptul a aceste masini de fite nu sunt pentru drumurile din Romania, ca oricum iti distrugi atat telescoapele, bratele cat si jantele! Aceste masini si aceste jante au fost concepute pentru tarile civilizate din lume si din Europa unde soselele sunt oglinda! Nu pentru soselele din Romania unde inca se mai circula inclusiv cu carutele cu cai si toate sunt ca in evul mediu! Unde naiba va credeti!? In las Las Vegas sau Miami?”, a scris cineva”, a comentat cineva.

Zona este in reabilitare și e semnalizată! Dar cui nu-i place un viraj in viteza, pe doua roti?”, a adăugat altcineva.

Pentru toți experții care spun ca am avut viteza. Tocmai ce făcusem o curba de 90 grade la stânga (veneam dinspre Calea Turzii)”, le-a transmis șoferul.

73222790_2572962266104115_4018234409860726784_n.jpg

Foto; Andrei Vădan / Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook